Dit doet TK Levenslust voor jou

TK Levenslust is er voor jou als je op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling en groei in je leven. Je wilt je fit en energiek voelen, maar dat lukt je niet helemaal. Ik ga samen met jou actief aan de slag om stap voor stap dichterbij een energieker en gelukkiger gevoel te komen. Met het doorbreken van de vicieuze cirkel, ga je beter in je vel zitten en verhoog je de kwaliteit van leven, is mijn overtuiging.

Een goede dosis levenslust is een proces dat moed en geduld vraagt. Geen ‘quick fix’. Realistisch zijn en jezelf de tijd gunnen is essentieel. Het is voor iedereen mogelijk. Je hoeft je niet te laten belemmeren door je volle leven, je leeftijd of hoe jouw pogingen in het verleden zijn verlopen.

TK Levenslust is een persoonlijk ontwikkeltraject; helemaal op maat voor jou. Ik begeleid je door te focussen op de drie onlosmakelijk met elkaar verbonden componenten: beweging, gezonde voeding en een positieve mindset. Een gouden combinatie voor meer levenslust, dát is waar ik met TK Levenslust voor sta.

Let’s do this!

TK Levenslust helpt jou met actie ondernemen en dat knagende ontevreden gevoel om te zetten naar innerlijke tevredenheid. Een persoonlijk coachingstraject op weg naar verandering op de lange termijn. Bewegen, gezonde voeding en een positieve mindset. Ben jij klaar voor méér levenslust? Let’s do this!

GRATIS Oriëntatiegesprek
(30 min)

Wederzijds aftasten en kennismaken.

Neem contact op

Kennismakingsgesprek
(2 uur)

Toesja luistert naar jouw verhaal, wensen en behoeften + je probeert een 1-op-1 sportles. €75,- incl. btw.

Neem contact op

Advies Startpakket
(6 weken)

Kom in beweging en ga aan de slag! Adviesconcept: 2x p.w. 1-op-1 sportles en 1x p.w. gesprek gericht op leefstijlverandering. €72,50,- incl. btw per bijeenkomst. Introductieprijs 15% korting op 6 weken.

Neem contact op

1-op-1 sportles bij jou aan huis
(1 uur)

€60,- per les inclusief btw. Alleen sporten en geen verdere begeleiding m.b.t. leefstijlverandering.

Neem contact op

Enthousiast?
Neem nu contact op!

Enthousiast?
Neem nu contact op!

Neem vrijblijvend contact op of meld je aan door het formulier op de contactpagina in te vullen.

Neem contact op